DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man skal have en hundehvalp, er der mange ting man skal huske. Både af ting til hunden, men også ting som forsikring og sikring af hjemmet og haven. Her vil vi gennemgå nogle ting, man nemt kan glemme eller overse i forberedelserne til at få hundehvalpen.

Sikring af have og hjem

En lille hundehvalp elsker at undersøge og udforske verden. Men den kan jo slet ikke forudse, hvilke fare der kan lure. Derfor er det så vigtigt, at sikre både hjemmet indenfor og haven udenfor. Udenfor kan du sætte hegn op rundt langs hækken. På den måde bliver din hundehvalp, hvor den skal. Indenfor skal du sikre dig, at du ikke har nogle stueplanter, der er giftige for hunde. Sørg for at få dem sat højt, eller skil dig af med dem. Hvis du har brændeovn, kan du købe et gitter at sætte rundt om brændeovnen. På den måde kan hvalpen ikke nærme sig den varme ovn. Hvis du samtidig gerne vil have en nem og effektiv måde at fjerne asken på, kan du overveje at investere i en askestøvsuger. En askestøvsuger fjerne nemt og effektivt asken, der ellers er svær at få helt af vejen. Køb en askestøvsuger her.

Køb få men gode ting til din hundehvalp

Mange kommende hundeejere vil gerne gøre det så godt for deres nye familiemedlem. Så de forkøber sig i godbidder, legetøj og andet til den lille hundehvalp. Men faktum er, at der ikke skal ret meget til. I starten er det nok for den lille hvalp med få stykker legetøj og en kurv, hvor den kan have helle i. Derfor skal du købe få men gode stykker hundelegetøj. Din hund vil blive glad for nogle velkendte ting at lege med. Husk at købe hundekurv efter din hunds størrelse. En lille kurv giver tryghed.