DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ved du ikke helt om du skal gøre brug af byggerådgivning eller ej. Der kan nemlig være mange argumenter for og imod, et af dem især, kan være prisen. Men af og til kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra penge for at få mere ud af sin investering, eller at forsikre sig mod uforudsete hændelser.
Er du lidt i tvivl, så kommer der her 3 gode grunde til at vælge byggerådgivning.

Når dit projekt er stort

Det er selvfølgelig et definitionsspørgsmål hvornår noget er stort og hvornår noget er småt. For nogen er det nærmest hverdag at deltage i store byggerier af boliger, lejligheder og andet, mens det for andre er helt nyt pludselig at skulle stå som bygherre.
Men kig på dine egne kompetencer og erfaringer, er det her så stort, at du kan få svært ved at overskue alle aspekter i sagen, eller burde det være ligetil?

Når du vil være sikker på at dit budget holder

En af de store fordele ved at alliere sig med byggerådgivning kan netop være, at der er større sandsynlighed for, at dit budget holder.
Undervejs i et byggeri kan der komme mange uforudsete omkostninger, og du bestemmer selvfølgelig selv omfanget af din aftale med en evt. byggerådgiver, men du kan nemlig også få hjælp til budgettering og planlægning, samt at sørge for at alle underleverandører overholder både aftaler og budget. Dit budget vil selvfølgelig skulle være en smule større med omfattende byggerådgivning, men i sidste ende kan det sagtens være det værd.

Når du vil være sikker

En ting er, at det kan være relativt “nemt” at opføre en ny bygning, noget andet er at lovgivningen kan være kringlet og det vil kræve masser af dokumentation undervejs.
Der er faktisk en del papirarbejde både før, under og efter et nybyggeri, og der er mange områder i loven der kan betyde at dit byggeri ikke kan gennemføres som ønsket. Det er ting der er rart at have styr på, men medmindre du kender alle aspekter af byggelovgivningen, så kan det godt blive en udfordring. Vil du være helt sikker på at al gældende lovgivning bliver overholdt, at alle ansøgninger bliver sendt ind i tide, og at sikkerheden er i top, så er det helt bestemt værd at overveje ekstern byggerådgivning.

Udover at give store forsinkelser er det nemlig også et område, der kan give store bøder og andre uforudsete udgifter.