DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efterhånden kan man købe senge til børn mange steder. Det kan gøre det en smule vanskeligt at overskue, hvilken seng der passer til netop ens barn. Hvilken farve er god, skal der være sengegærde eller noget helt tredje. Undersøg markedet grundigt og find ud af, hvad dit barn og du selv kan lide. Herunder er 3 tips, du bør have med i overvejelserne.

Tip nummer 1
Det ville være ærgerligt at gå ud og bruge 2-4.000 kr. på en ny seng til en af ungerne, hvis han eller hun vokser ud af sengen indenfor de næste par år. Køb derfor altid en seng, hvor dit barn har mulighed for at vokse lidt i. Det er naturligvis altid muligt at genbruge sengen, hvis der kommer et barn mere, men en god fingerregel er, at købe en børneseng, der kan holde i nogle år på børneværelset.

Tip nummer 2
Køb en seng der kan tåle at blive brugt. Der findes ikke noget værre for børnene, hvis sengen ikke kan holde til at blive leget på, under eller hoppes i. Derfor bør man kigge på, hvor standhaftig den givne seng i virkeligheden er. Vi siger ikke, at forældrene skal stå og hoppe i sengen, men man kan godt mærke fint efter, når man kigger på senge til ungerne. En seng skal ikke stå og se pæn ud – den skal bruges.

Tip nummer 3
Børn har ofte tendens til at skifte mening. Det har de også, når det handler om farver og farver på senge. Derfor giver det god mening, hvis man vil spare lidt penge, at man vælger en børneseng, der nemt kan males om til en anden farve. Det gør både at rumme får et lidt andet udseende, som mor måske vil synes godt om, og samtidig får barnet lidt fornyelse i form af en ny farve på sengen.

Du kan se et stort udvalg af børnesenge online her.