DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du leder efter det næste sted at bo, og er på jagt efter noget eksklusivt og nyt, så kunne A-House være præcis det, du leder efter. Der er nemlig lejligheder på Islandsbrygge, som er unikke og kreative designede lejligheder i Danmark. Huset var engang et kollektiv der husede op til 200 forskellige kunstnere. Det var kunstnere som musikeren Anders Trentemøller og designeren Henrik Vibskov. De kunstneriske beboere gjorde bygningen til et velbesøgt sted af mange, og er stadig et ikon af de ældre og kunstneriske vilde dage i København.

A-House faciliteter

Bygningen ligger midt i byen med butikker og caféer, og tæt på havnen, som er lavet til at man kan komme og slappe af og bade ved. Det ligger også kun 11 minutter fra lufthavnen, og ti minutter væk på cykel, ligger Rådhuspladsen. Altså er bygningen i centrum af København. Derudover har huset nordens største terrasse, med 4000 m2 terrasse på bygningens tag. Lavet af træ, med mange områder til at slappe af, indrettet med udendørs møbler. Selvfølgelig kun tilgængelig for lejerne som bor i bygningen. Med det er der også en stor garage til biler og cykler, og endda 10 pladser til elbiler, med mulighed for opladning. Der er direkte adgang til lejlighederne fra garagen, med elevator. Ovenikøbet er der et privat wellness og fitnesscenter, for bygningens udlejere. Her er der fri adgang til træningscenteret, med mulighed for at booke sig en aftale med en personlig træner. Der er sørget for at der er en facilitets manager klar til at hjælpe med hvad end du kan have brug for hjælp med, mellem 08.00 om morgenen og til 17.00 om eftermiddagen. Men det hele kører derudover som smurt af sig selv. Du kan hente breve og pakker, vasketøj som du har fået renset eller endda blomster leverancer, ved bygningens Smart Point. I lobbyen kan du altid hente det du har bestilt. Hvis det er, kan du simpelthen få det hele designet og møbleret for dig inden du flytter ind, hvis du vil slippe for at stresse over flytterodet og indretningen. Her kan professionelle sørge for at det står klar når du kommer. Der er også forskellige fordele som lejer i bygningen. Du kan få 20% rabat på restauranter, caféer og andre butikker som ligger i stueetagen, eller tage til private events med naboerne fra bygningen. Såvel som et katalog med A-House nyeste designvarer. Læs mere på a-house.com.