DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når mørket sænker sig, og familie eller venner får lyst til at samles og tilbringe en aften sammen i hyggens tegn, så er der ikke noget bedre sted at gøre det end omkring et bål. Det optimale bål til hygge såvel som medlavning laves på et bålfad. Anskaf dig et bålfad til haven og tænd op for hyggen.

Den smarte bålløsning

Sommer eller vinter. Uanset årstiden er der intet som at rykke sammen omkring et bål. Og med et bålfad breder varmen sig hurtigere, og bliver ved at varme dig og dine nærmeste i lang tid. Ja, det er bare et par af de gode egenskaber ved et bålfad til haven. Bål i et fad er en smart måde at tænde op hjemme i haven eller på terrassen: det konkave stålbålfad har den fordel i forhold til almindelige bål på jorden, at de bliver hurtigt varmet op og holder på varmen takket være stålet. Samtidig forhindrer bålfadet også, at der udvikles helt så meget røg, så man behøver ikke at flytte sig så meget væk fra vindretningen. Apropos at flytte, så er det naturligvis også en af fordelene, at man har mulighed for at tænde op forskellige steder i haven og på terrassen, hvor et almindeligt bål kræver lidt mere af omgivelserne.

Sommermad eller vintermad over åben ild

Et bålfad til haven giver ikke kun mulighed for hygge omkring de varme flammer, det er også et oplagt redskab til madlavning. Hvis man tilkøber grillriste, tripods eller specielle bålgryder, så er gode muligheder for at tilberede den lækreste mad, hvad enten der er tale om den lette sommergrillmenu eller den solide vintersimremad.
På den måde er både hyggen og aftensmaden sikret. Så ryk ud i tusmørket, og varm jer ved flammerne fra bålfadet.