DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lad vær med at opbevare en masse gammelt og forældet ragelse for længe. Ting man regner med, man vil savne, ofte kommer man alligevel ikke til at savne. At I skifter ud, når der er behov og lyst, gør at i som mennesker er i udvikling. Det kan påvirke jeres generelle lykke så meget mere, end man skulle tro, at man har nogle flotte, smarte og funktionelle møbler og ting omkring sig.

Forandring fryder

Selvom ting kan have en personlig og følelsesmæssigt værdi, fordi det eventuelt er arvestykker, så pas også på. Udvælg dig ganske få ting, du eller i som familie aldrig vil skille jer af med. For selvfølgelig skal livet også indebærer genstande, vi dagligt blive glade og trygge ved at have omkring os. Er du i den situation, at du står med den hårde opgave i at sidde med en afdød persons hus? Så kan du få hjælp til dit boudlæg og få kompetent hjælp til den mest enkle måde at skifte små dødsboer på.

Rådet herfra er ikke at være så bange for udskiftning. For tit at tage på nogle hyggelige loppemarkeder for lige at finde det rette udseende af en reel eller en stol, der passer din stil eller jeres familie lige i pågældende øjeblik. Eller rundt i landets smart og enormt stilrene møbelforretninger, hvis du er mere til den moderne og stilrene stil. Det er med at være bevidst om, hvad der får en til at føle sig tryg i sit hjem. Hvilke omgivelser i ens hjem, der giver en glæde og energi.

Derfor betaler det sig at knokle med hus og have

Det er videnskabeligt bevist, at uro og uorden omkring en, medvirker til stress. Kommer du hjem efter en hektisk dag på arbejdet med opbrugt overskud velvidende, at der stadig er arbejdsopgaver og pligter, som ligger og venter, gør det intet godt for din hjerne og krop i denne situation, at du får øje på væggen med revner i, et køkken eller en stue med møbler, du finder kikset og gerne vil have skifte ud.

Få det fikset, selvom du tror, du ikke har tid til det og ikke finder overskud til at bruge den weekend eller den uges ferie på opgaven, vil det give dig stor glæde efterfølgende. Nogle oplever endda også, at en weekend bestående af at bruge hænderne, fikse og indrette nærmest er afslappende for dem, fordi de lukker af for omverdenen under arbejdet. Plus at I får det hus og hjem, I allermest kunne tænke jer. Det kan koste penge, men der er ikke et bedre råd, end at prioritere ordentligt til i har sparet op. Og løs de opgaver I kan uden at skulle bruge penge, måske kan i skille jer af med ting, finde ting gratis, reparere og male.