DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Man tænker måske ikke over det, men dine låse kan blive for gamle. Det betyder ikke at de bare holder op med at virke fra den ene dag til den anden, men det betyder noget for din sikkerhed. For kan andre komme ind i dit hus, så kan du ikke vide hvad der vil ske. Tyve kan ødelægge dit hjem og alle dine egen dele eller stjæle nogle dine værdigfulde genstande. Det vil du i alt for verden undgå. Det er ikke en optimal situation at komme hjem til et hus, som er blevet enten ødelagt eller at der mangler nogle ting. Man føler sig pludselig ikke tryk i sit eget hjem mere og det kan være en skræmmende til for mange.

Tyvende bliver mere snedige

For at mindske chancen for at forskrækket eller chokeret, når man kommer hjem, bør man have styr på hvilke låse man har til husets døre. Nogle låse er selvfølgelig mere sikre end andre, men har du nogle meget gamle låse, kan der være en risiko for at de er nemme at åbne op. Tyvende bliver klogere og klogere, og får mere og bedre værktøj til at komme ind steder de ikke skal. De bliver mere effektive og derfor bør du have en rigtig god og sikker løs til dit hus.

Gør det svært for tyven

Har du f.eks. en Ruko 500 lås monteret på en af dine ydre døre, bør du få den skiftet. Denne lås er ikke sikker nok. Få evt. en låsesmed til at kigge på dine låse. En tyv ville let kunne komme ind uden ret meget anstrengelse. Hvis man skal holde tyven væk, gælder det om, at gøre det så besværligt som muligt. De er ikke interesseret i at bruge for lang tid eller vække for meget opsigt. Jo mere besværligt du kan gøre det for tyven, desto længere tid skal tyven bruge. Jo længere tid tyven skal bruge, jo større chance er der for at blive opdaget eller at tyven giver op.

DEL
Tidligere artikelByg din egen hjemmebar
Næste artikelForny din bolig