DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vejret er allerede begyndt at klare lidt op. Det bliver senere mørkt og tidligere lyst. Ja, det hjælper sågar allerede på humøret. Her får du nogle idéer, som du kan bruge, når du skal arrangere en din barbecuefest i baghaven.

Rengør grillen med dette simple trick

Hvis der er stykker af brændt mad på grillristen, så kan du lægge grillristen i blød i sæbevand. Alternativt kan du hælde en hælde en kop ammoniak i en plastikpose, som du lægger grillristen i. Forsegl posen og lad det ligge i en dag. Nu skulle de sidste rester gerne være pistvæk.

En tavle med menukort skaber caféstemning

Hvis du vil virkelig vil fuldende festen, så kan du tage et stykke krydsfinér, som du maler med tavlemaling. Skriv menuen på med kridt og lad caféstemningen brede sig i hele haven.

Brug en vandmelon som drinkdispenser

Der er ikke mange frugter, der minder så meget om sommer som en frisk vandmelon. Udhul den og skær toppen af. Køb en dispenser, som kan sættes ind i vandmelonen og brug den som hane til lækre, kolde sommerdrinks.

Ispinde som skeer til dressingen

Er der mere end én form for dressing på bordet, så brug ispinde til at holde styr på hvad, der er hvad. Skriv navnet på dressingen og brug dem samtidig som skeer til at tage med. Det er praktisk og giver et rustikt udtryk.

Gamle syltetøjsglas er perfekte drinksglas

Hvis du begynder at gemme dine syltetøjsglas, når du er færdig med syltetøjet, så kan du med fordel bruge dem som drinksglas til sommerfesten. Det skaber også en god, rustik og afslappet stemning — og så gør det ikke noget, at de måske ikke allesammen er ens.

Vil du hellere overlade planlægningen til andre?

Er du ikke selv den store partyplanner, så kan du tage fat i et eventbureau som det her. Der findes både eventbureauer, der arrangerer fester for private og virksomheder, og du vil med garanti kunne finde et, som kan hjælpe dig med at arrangere din sommerfest.