DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange mænd, der på et eller andet tidspunkt drømmer om at bygge deres egen form for ”mancave”. Hvad enten det er en bar i hjemmet eller et spillerum med poolbord og spillemaskiner, er som sådan underordnet. Det vigtigste er at gøre sit klart, hvad du ønsker at opnå ved at bygge et rum til dig selv og vennerne. Hvad skal rummet indeholde, og hvor mange penge er det planlagt, at der skal bruges på det nye projekt.

Hjemmebar

Hvad skal der købes ind, når du skal have bygget en bar. Man kommer ikke udenom en tur i det nærmeste byggecenter, hvor der skal handles en stor mængde træ. Hvis man ikke ønsker at bygge sin bar selv, så er det naturligvis din tømrer, der skal i det lokale byggemarked.
Overvej hvilke materialer baren skal bygges i, da nogle træsorter er bedre til at modstå væske end andre.

En vigtig overvejelse at gøre sig er, hvorvidt der skal installeres fadølsanlæg i baren. Hvis dette er tilfældet, skal der både gøres plads til fustager og laves plads i og på baren.

Vælg de rigtige materialer

Køleskab og frysere kan man finde meget billigt på den blå avis eller lign. sider. Det er ikke så vigtigt, hvor flotte de hårde hvidevarer er. Det er vigtigere, hvor flotte dine barstole er.
Alt afhængig af hvilken træsort der vælges til barens bordplade kan man vælge mange typer af barstole. Nogle af de typer, der er rigtig flotte, er en Gubi barstol. De kan fås i mange forskellige sorter og farver, som passer ind til langt størstedelen af hjemmebarer.
Du kan se et stort udvalg og finde din nye Gubi barstol her.

Til sidst skal der købes alkohol og sodavand til baren. Hvad enten man kører til grænsen ved Tyskland og handler stort ind eller kører i det lokale supermarked, så skal der fyldes op. Ellers kan man ikke rigtig tillade sig at invitere sine venner over til en kold øl eller vand.