DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kalenderen siger, at det stadig er vinter, men for hver dag der går, kommer vi tættere og tættere på foråret og alt hvad det bringer med sig af dejligt vejr og invitation til at tilbringe mere tid udenfor, end nu hvor kulden godt kan bide, selvom det ikke er den koldeste vinter i mands minde.

Med det udeliv der følger med foråret og sommeren, kommer en masse muligheder for udendørsaktiviteter. Hvis du er i den heldige situation at du har en have, hvilket vi går ud fra, når du læser med her på husoghave, er der ekstra mulighed for at få noget sjovt ud af tiden.

Vi har her samlet lidt eksempler på det sjoveste du kan købe til haven, så du kan hygge og have det sjovt med dine børn uden solens varme stråler.

Sjove ting til den lille have

Bor du i et rækkehus, byhus eller lignende har du måske begrænset plads i din have, hvilket i sagens natur også sætter begrænsninger op for hvad du kan købe.

Det mest klassiske, og hvad der er efterhånden er blevet hvermandseje er en trampolin, der fås i mange forskellige størrelser. De kan fås i alt fra omkring en meter i diameter og op til 4-5 gange så meget – du kan finde et stort udvalg her hos Only4Kids.

Stangtennis er en anden ting helt klassisk aktivitet, og noget der ikke kræver noget videre plads, og som mere eller mindre kan være i alle haver.

Til haven med god plads

Har du masser af plads i din have og har du en fodboldglad dreng eller pige, er det helt oplagte naturligvis et mål, hvor man kan træne sine spark. Der er dog også det lidt sjovere (og dyrere) alternativ, nemlig en såkaldt rebounder, der “sparker” bolden tilbage til skytten, hvilket gør det muligt at træne afleveringer og have det sjovt, uden at skulle have en medspiller. Hvis du ikke er helt sikker på hvad det er, kan du se mere her. Det er desuden også sjovt, selvom man ikke længere er et barn.

En anden ting der kan være et kæmpe hit er svømmebassiner, der er perfekte, hvis sommeren ellers skulle gå hen og blive en varm en af slagsen. Disse få ligesom trampoliner i alle slags størrelser, lige fra et par hunderede liter til langt over 30.000 lieter alt efter budget og størrelse.