DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rengøring er formentlig noget de fleste ønsker langt væk. Det er i al fald noget, som flertallet ikke ønsker, at bruge for megen tid på. I følge diverse målinger bruger vi i snit 30 min om dagen på rengøring – det er lang tid, mener flere forskere på området:

 

Rengøring er naturligvis en nødvendighed, og når der kommer til privatrengøring er det noget, der fylder. Det ser vi både på forholdsdelen og på den del, vi kalder intern travlhed – altså den måde mennesket reagerer på, når de bliver udsat på et press, som de helt vil være foruden. Derfor er der mange, der vælger at benytte sig af et eksternt firma til netop rengøring i private hjem, siger forskerne.

Vi har spurgt en række fagfolk på området, som alle mener, at de klare fordele ved at vælge privatrengøring er:

Pris kan gives over telefonen

Kan opsiges fra dag-til-dag

 

Fast rengøringsassistent

 

Ansvarsforsikring

 

Miljømærkede rengøringsprodukter

 

Der er et hav af virksomheder, der leverer rengøring til private. Flere af disse servicerer typisk omkring 200 erhvervskunder og 100 privatkunder med fast rengøring. Det vigtigste er klart, at man vælger et firma, der kan klare det meste, men som stadig er jordnære nok til at håndtere den vigtige del – nemlig kundekontakten og det, at sætte sig ind i de privates hjem.