DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle gulve er stort set egnet til et børneværelse, men der er selvfølgelig nogle der er mere egnede end andre. Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg i gulve og herunder også mange der er velegnet til børneværelset.

Overvejelser inden valg af gulv

Man kan med stor fordel gøre sig nogle overvejelser, inden man vælger gulvet til børneværelset. Da et børneværelse ofte er et sted, hvor der bruges meget tid, kunne man måske forestille sig, at et blødt underlag kunne være praktisk, hvis børnene opholder sig meget på gulvet. FlotteGulve.dk har gulve der henvender sig direkte til børneværelser i form af vinyler med legeprint på, så gulvet samtidig er praktisk og inspirerende.

De bløde gulvtyper

Gulvtæpper er den gulvtype folk ofte vælger når de skal have et blødt gulv til børneværelset. Bløde gulve er et meget praktisk valg, især til de mindre børn, som stadig kravler rundt, eller lige er ved at begynde at gå. Med der findes faktisk også andre bløde gulve, som er velegnet til børneværelset. Hos FlotteGulve.dk har de både vinylgulve og kork gulve, som også er meget velegnet til børneværelset, da de er bløde, samtidig med at de har en rengøringsvenlig overflade, hvilket hos mange er en stor fordel.

De sikre valg

Tænker man mere langsigtet, og ønsker et gulv der kan bruges af både store og små, så vil det oplagte valg her være et laminatgulv eller et trægulv. Vælger man et slidstærkt laminatgulv, vil man få et gulv, der både er praktisk og slidstærk og vil kunne holde i mange år. Synes man gulvet er lidt for hårdt og koldt til de mindre børn, kan man vælge at lægge et løst tæppe, så man også har lidt blødt at sidde og gå på. Vælger man et trægulv på børneværelset, er det vigtigt at man vælger et der kan holde til at legetøj eventuel bliver tabt. Er man i tvivl kan man rådføre sig med en professionel. Hos FlotteGulve.dk ved de alt om, hvilket gulv der vil være det perfekte valg til børneværelset.