DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har I kastet jer ud i at bygge jeres drømmehus? Eller vil I bare gerne udskifte jeres nuværende trappe med en bedre, pænere eller mere personlig en af slagsen? Så kan I læse med her og få et overblik over, hvad I skal overveje, inden den endelige beslutning tages.

Trappen er i fokus

En trappe spiller en meget central rolle i et hjems indretning, da den naturligt vil fange fokus og opmærksomhed, blandt andet fordi den fylder meget. Derfor bør I grundigt overveje hvilken type trappe i hvilket materiale, som passer bedst ind i jeres hjem og indretningen af det.

Mange vælger en trætrappe, da der er mange muligheder i forhold til træsorter, overfladebehandlinger og tilbehør. Hos BV Trappen kan I selv skræddersy jeres trætrappe, så den matcher jeres behov. De har et bredt udvalg af træsorter og arbejder kun med træ i allerhøjeste kvalitet. Dermed er I sikret en trappe, der holder mange år frem.
BV Trappens personale har stor erfaring med produktion af trætrapper og rådgiver jer gerne hele processen igennem. De anbefaler, at I besøger deres showroom i Glostrup, hvor alle trapperne er udstillede i naturlige omgivelser. Det giver nemlig et godt indblik i, hvordan de forskellige træsorter tager sig ud.

Brugervenlighed

Et andet vigtigt aspekt, der skal indgå i jeres overvejelser, er brugervenlighed. Hvem skal benytte trappen? Hvis der er børn i hjemmet, er det en klar fordel at vælge en trappe med lukkede trin. Lukkede trin mindsker nemlig risikoen for, at børn kommer til skade på trappen, da de ikke kan komme i klemme mellem trinene. Derudover er det værd at overveje, om der skal monteres et gelænder på trappen for at gøre det lettere for børn selv at gå op og ned ad trappen. Trappens sikkerhed spiller altså også en central rolle i forbindelse med valg af en ny trappe til hjemmet.