DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kontorstole bliver brugt i hverdagen både hjemme og på arbejdspladsen på kontoret. Nogle sidder blot i få timer om dagen i stolen til det hurtigt papirarbejde og skal videre ud af døren. Andre bruger stort set hele arbejdsdagen i kontorstolen, hvor den udgør et vigtigt arbejdsredskab.

Kontorstolen er meget mere end bare en stol

Nye ansatte på arbejdspladsen kommer ofte ind af døren og griber den første og bedste stol til at sætte sig i. Det er måske dig, der tænker, at det nok skal gå og at du bare kan skifte stolen ud med en anden, hvis der bliver problemer. Det er ikke altid en god ide at tænke sådan, for det er vigtigt for dig og din fremtidige sundhed at have en god arbejdsposition i løbet af en hel dag.

Det er altid bedst at komme problemer og sundhedsrisiko i forkøbet og du bør derfor altid være opmærksom på din kontorstol, hvis du skal bruge den meget. På nogle arbejdspladser er der ansat personale, der skal sørge for, at medarbejderne har et ordentligt arbejdsmiljø. De har for øje at sikre indkøb af korrekte kontormøbler som kontorstole og hæve-sænkeborde.

Med gode råd kommer du længst

Overvej hvad der er vigtigt for dig og dine medarbejdere. Indhent gode råd, for der kan være ting, som en professionel har viden om på området, som du måske ikke engang har haft i tankerne. En af dem er iStol.dk. Ekspertviden er til din fordel.

En ergonomisk korrekt siddestilling er vigtig for at undgå rygproblemer og andre skader. Kontorstole er indstillelige og bevægelige og har gode låsepositioner, så du har mulighed for at ændre din kropsposition i løbet af dagen. Ønsker du komfort, er der stole med ekstra polstring og med mulighed for, at du kan læne dig tilbage og læne dig op ad et højt ryglæn. Uanset kvalitet og design er hovedsagen, at kontorstolen passer til dig og din krop.