DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har set nogle af de mange boligprogrammer i TV, så vil du også bemærke, hvor utrolig stor betydning, trægulvene har. Alle lægger mærke til gulvene i et hus. Om det så er ejendomsmæglere, tømrere, designere og huskøbere – så kigger de alle ned på gulvene for at tjekke kvalitet, udseende og ikke mindst at gulvene er ført igennem, så rummene ikke har hvert sit (rodede) udtryk.

Gulvene har stor betydning i hjemmet

Som husejer (eller lejlighedsejer) vil du nok også gerne indrømme, at gulvene har betydning. Et smukt trægulv fuldender rummet, og hvis det samtidig er rart at gå på, så er alt godt. Til gengæld vil et grimt trægulv hurtigt fange dine øjne, og hvis det knirker, knager og strømperne hænger i, så bliver du bare ekstra irriteret på det.

 

Et smuk trægulv taler til dine sanser

Gulvene er en stor post, og det er ikke noget, man lige skifter på en eftermiddag. Men det er bare det hele værd, når du træder ind i din stue på et lækkert, smukt og rart trægulv. Du sanser duften af træet, den glatte overflade under dine bare fødder og ikke mindst det fantastiske flotte resultat.

Køb det smukkeste trægulv

ALPO Group Quality Floors er et dansk firma, der har specialiseret sig i smukke trægulve. De mest populære sorter er det smukke egetræ, som kan fås i massive planker, fx sildeben eller chevron parket samt i 3 smukke finish: røget, rustik eller natur. Du kan også få et egetræsgulv i 2-lags sildebensparket, der er opbygget af flere lag. Det er et stabilt gulv, som velegnet til gulvvarme. Desuden kommer det som færdigbehandlet gulv med enten lak eller eller olie, så du slipper for slibning og støv i huset.

Få personlig rådgivning – et gulv er en investering for livet

Når du skal ud og investere i et trægulv af den bedste kaliber, så er det vigtigt at se sig om efter priser og ikke mindst den bedste rådgivning, så du ender med et trægulv helt efter dine ønsker. ALPO Group får produceret gulvene hos særligt udvalgte producenter og fører selv kvalitetskontrol. På den måde er alle fordyrende mellemled skåret bort, og du får – oveni den attraktive pris – en personlig rådgivning.