DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Find det rette gulv

At finde det rette gulv, kan til tider være en udfordring. FlotteGulve.dk har rigtig mange forskellige gulvtyper og varianter, og næsten kun fantasien sætter grænser. 

Hvad er din stil?

De fleste ved nogenlunde hvad de går efter, da de har en bestemt stil og som regel er der også noget gulvet helst skal passe til. Hos FlotteGulve.dk er udvalget stort, og ønsker man hjælp til at spore sig ind på det helt rigtige gulv, står en medarbejder klar til at rådgive og hjælpe, så man kan blive sporet ind på hvilken type gulv der kunne være interessant. 

For nogen kan det tage lang tid at finde ud af, hvad man kan lide og hvad der passer sammen med resten af ens bolig. Her kan det være en god ide at sætte god tid af til at udvælge sit nye gulv. FlotteGulve.dk har som noget helt nyt gjort det muligt, at man kan booke sig ind til bestemte tider. På denne måde er man sikker på, at der er en medarbejder klar, når man kommer, og som har den fornødne tid til at gå det hele igennem. Dette kan for mange være en god hjælp, da man går rundt i fred og ro uden at blive forstyrret. 

Inspiration 

Det er altid en god ide at søge masser af inspiration inden man går ud og vælger sit nye gulv. Med hjælp fra de sociale medier, er det muligt at få inspiration mange steder fra. 

FlotteGulve.dk har en flot og inspirerende instagram profil, hvor man kan lade sig inspirere og danne sig et indtryk af de forskellige gulve. 

Finder man et gulv på FlotteGulve.dk har man mulighed for at bestille en vareprøve, som man får sendt direkte hjem til ens egen adresse. Gulvprøven kan være med til at give et lille indtryk af, hvordan det evt. kan komme til se ud, hvis man vælger lige netop det gulv. 

Er man den mindste smule i tvivl, så skal man endelig spørge, så det at købe et nyt gulv bliver en god oplevelse.