DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Wallstickers, eller vægklistermærker, er en nem måde at dekorere dit hjem, og du kan have dem hængende i alle boligens rum. Klistermærkerne ses ofte i køkkenet, hvor det enten er et citat eller beboerens yndlingsopskrift, men du kan også få wallstickers med andre formål.

Her i artiklen kan du læse om de forskellige muligheder.

Specialdesignede klistermærker

Du kan få lavet wallstickers efter ønske – jo, den er god nok! Hos wowo.dk kan du komme med designønsker, så du kan få lige det, du drømmer om.

Særlige designønsker til klistermærkerne kunne være en opskrift i en særlig font, der skal sættes op i køkkenet, en tegning af én af dine børn, der skal overføres til væggen, eller et verdenskort i en bestemt størrelse, der skal hænge i stuen.

Du kan også kigge rundt og finde vægklistermærker, der passer til den idé, du allerede har. Du kan ikke flytte wallstickers, når du først har sat dem på, så det er vigtigt at vide, at du har det rigtige design og den rigtige plads.

Sådan hænger du dem op

Det er vigtigt, når du hænger wallstickers op, at du ikke har savsmuldstapet eller andet med ujævnheder. Wallstickers skal sættes på meget forsigtigt, og de skal helst glattes ud med en lineal eller tommestok, mens de fastgøres.

Du kan ikke gøre det om, når du først har sat vægklistermærker på. Med en hårtørrer kan du udjævne luftbobler, men sådanne bør helst ikke opstå. Du kan hyre nogen til at sætte din wallsticker på, så du er sikker på, det er gjort ordentligt.

Jo flere detaljer og udspring, der er på din wallsticker, desto sværere bliver det, og desto mere forsigtig skal du være. Især ved skrift kan det blive svært at sætte wallstickers op, og du skal være meget forsigtig, når du arbejder med dem.