DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal flytte ind sammen med din kæreste, er der stor sandsynlighed for, at I er uenige om mange ting. Det kan nemlig være svært at blive enige om boligindretningen og gå på kompromis. Få tips til, hvordan du går på kompromis, når du skal indrette boligen sammen med din kæreste, her.

Det er let at indrette din bolig, hvis du bor alene. Her kan du købe lige præcis de møbler, der passer til din smag. Det er dog sværere, når du skal indrette et hjem med kæresten, fordi jeres stil højst sandsynligt er forskellig.

Kompromis er den eneste vej frem. Også selvom det kan være svært at undvære de ting, du havde, før du flyttede sammen med kæresten.

Fokusér på de ting, I har tilfælles

I stedet for at fokusere på de områder, hvor I er forskellige, bør I fokusere på de steder, hvor I rent faktisk matcher. Kan I begge eksempelvis lide HAY, er det et godt udgangspunkt for, hvor I skal begynde.

Det samme gør sig gældende, hvis I har nogenlunde samme smag inden for kunst, møbler eller små nipsgenstande.

Vælg de områder, I hver især står for

Hvis I har svært ved at beslutter jer for, hvordan I skal indrette jeres hjem, er det en god idé at vælge de områder, I hver især kan stå for. Hvis kæresten står for at indrette stuen, kan du stå for at indrette soveværelset. I kan også beslutte jer for, at I hver især har én eller flere gange, hvor det er tilladt at nedlægge en veto-ret.

Er der områder, hvor I slet ikke kan blive enige, så vælg en midlertidig løsning eller vent med at træffe en beslutning, til I falder over et møbel, I begge kan lide.

Husk; det handler om at gå på kompromis, når I skal indrette boligen.