DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er sjældent en boligforening kan blive enige om særligt meget. En af tingene, det som oftest er ret nemt at blive enige om er dog, at lige prisen på lige præcis deres bolig gerne må stige. Heldigvis kommer det som oftest også dem, boligforeningen gerne skal repræsentere til gode i form af bedre boligpriser.

Vejen dertil er imidlertid mindre sikker og derfor er det heller ikke sikkert, at dit forslag vil nyde bred opbakning, selvom det for dig virker åbenlyst, at det vil komme jer alle og jeres boliger til gode. Forsøget er alligevel det værd, for der er masser af gode muligheder for netop at få boligpriserne til at stige.

En af dem kunne være en grad af politisk engagement. Danmark er et land, hvor kommune og stat har meget at skulle have sagt. Bygges en skole i nærheden, kan det få boligpriserne til at stige. Bliver den praktisk talt bygget i jeres baghave, kan det få boligpriserne til at falde. Jo bedre man er til at sende breve til kommunen og være tydelig i sine ønsker, jo bedre vil man klare det som boligforening.

Sørg gerne for god ejendomsservice

Der er dog ingen tvivl om, at god ejendomsservice er noget af det vigtigste, hvis man gerne vil holde boligpriserne gode. Folk kører gerne børnene lidt længere i skole, hvis de til gengæld kan få en flot og relativt nyt udseende bolig. I gamle dage har al ejendomsservice som oftest været i hænderne på en enkelt vicevært.

I dag gøres der dog i stigende grad brug af firmaer, der leverer ejendomsservice. Klik her for at kigge nærmere på sådan et i hovedstadsområdet. Den slags kan også være en god ide for dig og din boligforening. Det betyder nemlig døgnvagt, bred ekspertise og en grad af sikkerhed og legitimitet.