DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være meget at se til i huset og haven, både til hverdags og i fridagene, men det er også vigtigt at give slip indimellem, og lige få lidt ro omkring sig i uvante omgivelser. Nu er påsken ved at være over os, og der hører sig selvfølgelig en række helligdage til. De fleste tænker gerne på at få lavet noget på huset eller i haven. Men giv dig selv den frihed, og tage et par dage fri, og tag på et påskeophold på Hindsgavl Slot. Du har sikkert brug for at få ladet batterierne op, og det vil du uden tvivl få, ved et par dage her.

Flotte omgivelser

Hindsgavl Slot er fyldt med idylliske områder, som kan være med til at booste dit energiniveau. Når påsken er kommet, er solen også så småt begyndt at komme ordentligt frem i himlen. Det er ligeså i påsken at diverse blomster springer ud på græsset, i busken, på træerne og i blomsterbedene. Går du en tur i Hindsgavl Slots naturpark kan du opleve en natur, rig på dyreliv og udspringende blomster i perioden.

Indbydende værelser

Selvom naturparken er helt ubeskrivelig, så kan værelserne faktisk være svære at forlade. Hindgavl Slots værelser er nemlig så ekstravagante, at du vil føle dig tilpas i rummet, lige så snart du træder ind. Du kan f.eks. få værelser i den gamle avlsbygning, hvor væggen er rå mursten, og har et ganske unikt look, taget andre hotelværelser i betragtning.

Sæsonens bedste retter på menuen

I Hindsgavl Slots restaurant vil du få serveret de bedste retter, som passer til årstiden. Du vil få en smagsoplevelse udover det sædvanlige, med lækre råvarer, og en smuk anretning. Restaurant er romantisk indrettet, og er helt perfekt til dig og din kæreste, hvis i har valgt at tage et ophold sammen.