DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Flere og flere arbejder hjemmefra. Det er der god grund til, fordi det er muligt at styre sine arbejdsopgaver i det tempo, man har lyst til — og det kan gøre arbejdsglæden større. Især hvis man har børn og derfor ikke er tvunget til at være på arbejde, når arbejdsgiveren ‘tvinger’ en til det.

Det kræver dog, at du har et kontor, som du kan lide at bruge tid i — og som er indrettet, således det inspirerer dig og motiverer dig til at arbejde. Hvis ikke selv du har en lille indretningsarkitekt gemt i maven, så får du her et par gode råd til, hvordan du kan indrette dit kontor, så du får mest muligt ud af det.

Hold farverne neutrale, men kontrastfulde

Førhen lød mantraet, at du skulle vælge en farve, der motiverede dig og bragte inspiration som regn fra en skyfri himmel. De farver findes bare ikke i virkeligheden. Vælg i stedet nogle neutrale nuancer med højst et par komplimentære farver — og én kontrastfuld, hvis du skal have lidt liv i rummet.

Gem de kedelige ting væk

Selvom du forbinder hjemmekontoret med kedelige kontorartikler, så vil det være en god idé at gemme dem ad vejen. Der findes intet mere uinspirerende, end hvis der ligger mapper, papirer, ubrugte blækpatroner og andre sager rundt omkring. Gem dem derfor væk, så du ikke skal sidde i midt i al rodet.

Hæng spændende billeder på væggene

Hvis du vil have lidt inspiration, så find nogle fede plakater og hæng op på din væg. Det skal være nogle, du godt kan lide selv, som inspirerer dig og som passer godt ind i rummets øvrige indretning. Du kan finde inspiration på forskellige visuelle sociale medier som Instagram og Pinterest.