DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danmark er kendt i hele verden for sine designmøbler. Det gedigne håndværk, de smukke former og farver og det funktionelle design er alt sammen med til at disse designermøbler er i høj kurs i hele verden og bliver købt og solgt til høje priser på auktioner og i møbelhuse.

De fleste kender til de klassiske møbelkunstnere som Arne Jacobsen og Wegner, mens andre møbelkunstnere i højere grad er kendt i de kredse, der dyrker designmøblernes univers mere indgående.

Indret hjemmet med Bent Hansen designmøbler

Hvis man gerne vil skille sig lidt ud fra mængden, når det handler om at indrette hjemmet i en personlig og klassisk stil, kan man med fordel kigge nærmere på møbeldesignere som eksempelvis Bent Hansen. Især hans stole er berømte for deres smukke look og funktionelle siddekomfort. Det er udsøgt kvalitet, man dermed kommer til at sidde på, og stolene i sig selv er nærmest små kunstværker i hjemmet.

Byd velkommen til familie og venner i et stilrent hjem 

I et land som Danmark, hvor vi tilbringer mange af vores vågne timer indendørs, er vi kendte for at bruge tid, kræfter og penge på at indrette vores hjem efter alle kunstens regler, så det både er funktionelt og æstetisk smukt. Selvom man er på et mindre budget, hvad angår indkøb til boligen, kan man sagtens vælge et eller to designmøbler ud, som man sparer op til, og som dermed kommer til at fremstå ekstra flotte iblandt hjemmets øvrige møbelsortiment.

Det kan her være flot at lege med kontrasterne og materialerne og lade Bent Hansens cognacfarvede læderstole indgå i en stil, hvor der også er glas, bløde puder og tæpper og flotte oliemalerier på væggene.

En klassisk stol er altid brugbar

Med Bent Hansens sortiment i stole, kan man nemt finde den helt rigtige stol til det ønskede behov. En sådan stol kan både bruges til spisebordet, bordet i køkkenet eller som en flot skrivebordsstol, fordi komforten er helt i top. Har man ældre mennesker i familien er de sikkert glade for dens støttende ryglæn og armlæn, der er med til at give hele kroppen god støtte.

Har man indrettet sit hjem som hjemmekontor, midlertidigt eller permanent, er en sådan stol også guld værd til at sidde ergonomisk korrekt i, i længere tid ad gangen. Har man et mødelokale på arbejdspladsen er sådanne stole også meget klassiske og flotte at sætte omkring mødebordet, hvis man gerne vil udstråle troværdighed og høj kvalitet.