DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Klassiske designer møbler

Når du skal finde nye møbler til dit hjem, kan det nogle gange være vært at vide, hvor man skal gå hen for at finde det helt rigtige.
Det afhænger helt og holdendt af, hvilken stil man har. I disse tider er ”retro” samt genbrug meget oppe i tiden, og mange ønsker at finde deres designer møbler på markeder og i genbrugsbutikker.
Det er ikke altid, at møblerne er blevet passet helt så godt på, som man måske kunne ønske sig. Når man køber brugt, ved man samtidig heller ikke på forhånd, hvorvidt de har stået i et rygerhjem eller ej. Dette er som regel kun et problem, hvis man ikke selv ryger cigaretter eller lign., men der kan godt sidde lugtgener i træet / stoffet.
Designklassikere holder fantastisk god værdi – specielt nu hvor designer møbler er så oppe i tiden. Man ser, at eksempelvis stole af Hans J. Wegner bliver solgt til langt over 10.000 kr.

Køb af nye designer møbler

Hvis man ikke ønsker at købe sine møbler brugt, kan man i stedet vælge at gå til nogle af de butikker, der sælger designer møbler helt nye.
Her ved man på forhånd, hvad man får, når man kører betalingskortet igennem maskinen. Oveni er der ikke andre, der har siddet i møblerne, hvilket også har en stor relevans for nogen.

Hvad enten man vælger at købe 6 nye spisebordsstole, eller om det blot er en enkelt lænestol, så kan sådanne møbler gøre en hel masse for ens indretning. I og med det er designer møbler, så har de også et ikonisk touch over sig, som gør sig godt i de fleste hjem.

Dansk design bliver eksporteret

Den seneste tid har man oplevet, at specielt Østen har vist stor interesse for dansk design. Derfor bliver mange danske møbler sendt ud af landet til andre nationaliteter. Auktionshuse lever også godt af den klassiske danske stil, som udlandet synes lige så godt om, som vi selv gør her i Danmark.

EFTERLAD ET SVAR