DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du ryger indenfor, kommer dit hjem til at lufte af røg. Det er en virkelighed, de færreste rygere er villige til at vedkende. Det lettest og mest effektive råd, man kan følge, hvis man vil undgå dette scenarie, er, at man stopper med at ryge cigaretter indenfor.

Lugten sætter sig i alt, og det vil med tiden skabe misfarvninger. Noget andet er, at man ikke kan befinde sig indenfor, uden det lufter af røg. Men hvad med e-cigaretter? Lugter også?

Lugter e-cigaretter i hjemmet?

Hvis ikke du ønsker at gå udenfor, når du skal ryge, så bør du overveje, om en e-cigaret er en mulighed for dig. Det er ikke det samme som at ryge almindelige cigaretter, så hvis ikke du føler, at det er på tide at stoppe med at ryge, så kan du eventuelt bruge det som et substitut, så du ikke ryger e-cigaretter indenfor.

Fordelen ved at stoppe med at ryge indenfor er, at dine møbler og øvrige interiør ikke længere kommer til at lugte eller blive misfarvet. Som du nok har gættet, lugter e-cigaretter ikke, hvis du ryger indenfor. De udleder nemlig ikke noget røg, men fungerer i stedet ved, at man damper.

Hvorfor lugter røg ikke, når den kommer fra en e-cigaret?

Som det blev beskrevet ovenfor, er grunden til, at en e-cigaret ikke lugter, at den ikke ryger. Den anvender istedet væske, som fordamper, hvorfor det ikke lugter. Du kan trygt sidde og dampe på din cigaret i din stue, fordi den ikke lugter.

Der findes mange forskellige varianter af e-cigaretter og e-væske. E-væsken fås i forskellige smage, som du kan skifte efter behov. Du vil dog kunne lugte væsken, når du ryger — men det er ikke en lugt, der bliver hængende.

EFTERLAD ET SVAR