DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Siden LED belysning havde sit indtog på markedet, har der ikke været nogen vej tilbage. LED belysning er klart det foretrukne valg, når det kommer til belysning. LED spot pærer er for dig, der ønsker den mest strømbesparende og miljøvenlige belysning på markedet.

Hvad er LED?

Et LED spot er en forkortelse for Light Emitting Diode. Det betyder, at LED er en diode, eller en såkaldt halvdeler, som udsender lys. LED lys er især populære som LED spots. Spots er små lys, som er en integreret del af designet, som er medvirkende til at skabe et tidsløst og komplet design i det respektive rum.

Forskellen på LED belysning og en almindelig glødepære er, at LED pæren er langt mere strømbesparende og miljøvenlig. Lysdioden i et LED spot afgiver ikke så meget varme som den almindelige pære, som er medvirkende til, at strømforbruget er langt lavere. Dette kan både spare dig for strøm og penge i længden. Udover dette medfører LED også følgende fordele:

  • Op til 80 % besparelse
  • Længere levetid end almindelige pærer
  • Minimal varmeafgivelse
  • Miljøvenlig

Hvad med effektiviteten?

LED belysning er ligeledes mere effektive end velkendte gløde- og halogenpærer. En LED pære er eksempelvis 8 gange mere effektiv end glødepæren, og den er 3 – 7 gange mere effektiv end halogenpæren.

Udover den øgede effektivitet er LED pærer som sagt mere miljøvenlige end de andre pærer på markedet. Helt konkret indeholder LED pærer ikke kviksølv eller andre miljøskadelige stoffer. Undersøgelser viser også, at hvis du bruger et LED spot i stedet for en gløde- eller halogenpære, vil du spare op til 2 tons CO2 i løbet af LED lysets levetid. Der er både godt for din pengepung og miljøet.

Så hvis du vælger, at din næste belysning skal være LED spots, så vælger du, at du ønsker at spare penge, mens du skåner miljøet. Det er en win-win!