DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det handler om mobiltelefoni og valg af abonnementer til familien kan tonerne ofte gå højt og det kan være svært at skabe sig et overblik over hvad der er det bedste valg for familien. I denne artikel har vi samlet en lang række bud på hvilket abonnement som familien med fordel kunne benytte sig af. Læs med her og se hvad der bedst kunne passe til jeres familie.

2 teleselskaber kæmper om familiemarkedet

YouSee, som tidligere var TDC, har nu mobilabonnementer, til dig som familie, deres såkaldte familieabonnementer. Eller det vil sige, at de har en løsning, hvor det kun er første abonnement du betaler fuld pris for, og alle de efterfølgende abonnenter betaler du kun 119 kroner for, men stadig har de samme fordele som det første abonnement. Det vil sige, at selv for en lille familie, kan dette være en ganske god ide at overveje. Har i brug for f.eks. to abonnementer med masser af data, så vil den første koste 299 kr, nummer to vil koste 119, og hvis der er flere i familie, så kan de også få  både data og tale til næsten ingen penge. Det betyder også at du her kan få familieabonnement med musik og en god pris til alle i familien. Udover musik og en god pris, får du også mobilabonnement på TDC netværk og mobilnet, så du er sikret en god dækning.

Telenor er også en af de teleselskaber som har nogle rigtig gode familieabonnementer. Her spare familiemedlem nummer to 50 kroner om måneden, og de efterfølgende spare medlemmer helt op til 100 kr pr måned. Det vil f.eks. sige, at hvis i er fem familiemedlemmer, som skal have mobilabonnement, så er det muligt at spare 350 kroner om måneden, på det pågældende abonnement fra telenor. Der er flere forskellige abonnementer at vælge imellem ved telenor. Henholdsvis et abonnement med fri tale og 20 GB data og et med 40 GB data. Normalprisen henholdsvis 199 og 249 kr, og med familierabat kan det altså blive 99 kr og 149 kr for medlem nummer 3 i familien.

Kig jer om når der skal deres skal vælges mobilabonnementer til familien. Der kan være mange penge at spare!