DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I nutidens samfund er der ikke mange grænser for, hvad teknologien kan gøre. Den spreder sig konstant over det hele, og særligt i husene er markedet for smarte ting og teknologi vokset meget. Der findes efterhånden ikke mange ting, som ikke kan få i en elektrisk, mekanisk eller automatisk version. Dette store marked for teknologi kan hjælpe med at gøre dit liv meget nemmere og give dig mere tid til andre sjove ting. Herunder kan du læse om noget af den teknologi, der kan tilføjes til dit hjem.

Robotstøvsuger

Hvis du er en af de få mennesker, der synes det er sjovt at støvsuge, kan du se bort fra dette. Dog findes der ikke mange af denne type mennesker, og for de fleste er støvsugningen en sur pligt, der bare skal overstås. Med en robotstøvsuger slipper du for selv at støvsuge, og kan se til med en kop kaffe og en bog, mens robotten klarer arbejdet for dig – nemmere bliver det ikke.

Elektriske gardiner

Det er voldsomt irriterende, når du først har lagt dig i sengen, men har glemt at rulle dine gardiner for. Men tænk sig, hvis du kunne rulle gardiner for, mens du lå i sengen. Med den nye teknologi fra bl.a. Powered Blinds, er dette muligt. Powered Blinds er elektriske gardiner, som kan styres på flere forskellige måder, der både inkluderer fjernbetjeninger, apps og stemmestyring. Så kan du let rulle gardinerne for uden at skulle bøvle med at rejse dig fra sengen.

Lys med timer

Når du er ude at rejse, er risikoen for indbrud og tyveri selvsagt større. En af de ting der giver væk, at du ikke er hjemme er, at der aldrig er lys tændt i din bolig. Hvis du derimod har lys med timer, kan du sætte et vist tidsrum, hvor lysene tænder – så fatter ingen tyve mistanke!