DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange kommer på prøve, når det omhandler at finde nips og kunst til indretningen. Men pyntegenstande tilfører en masse personlighed og hygge og er med til at gøre din bolig til et hjem. Savner din indretning lidt personlighed? Så læs med her og få tips til, hvor du kan finde unikt nips og håndlavet interiør til at pifte din bolig op.

Håndlavet interiør der matcher din personlighed

En rigtig god idé, når det gælder om at finde nips, der afspejler dig, er at undgå masseproduceret brugskunst og i stedet gå på udkig efter unikt, håndlavet interiør, du synes om.

Det danske brand MADE byChrillesen specialiserer sig inden for håndlavet brugskunst, og i deres webshop kan du finde dekorationsbakker med knuste muslingeskaller, potteskjulere, hånddyppede stearinlys og mange andre unikke genstande til super gode priser. Hos https://www.bychrillesen.dk/ er der helt sikkert noget for enhver personlighed.

Find guld i genbrugsbutikker og på loppemarkeder

Landets genbrugsbutikker og loppemarkeder er gemmesteder for flot og unikt boliginteriør, som ingen andre har. Er du på SU, eller er dit budget generelt stramt, bør du helt sikkert her. Har du øjnene med dig, vil du ofte kunne grave en masse guld frem, der kan tilføje godt med personlighed til dit hjem.

Især rammer, lamper, lysestager og vaser er gode at finde i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Oftest er alt i rigtig pæn stand, og du er både god for miljøet og din pengepung, når du handler brugt.

Gå på opdagelse online

Nogle gange er det nemmere at vurdere, hvor godt boliginteriør passer ind i ens hjem, når man har god tid til at kigge. På nettet kan du kigge dig omkring så længe, du har lyst, og du finder utallige hjemmesider, der sælger nipsgenstande, både nyt og brugt.

Det gælder altså bare om at tage sig tid til at undersøge markedet. Ofte går der ikke længe, før du finder det helt rigtige interiør for dig.