DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ønsker alle, at det hjem vi bor i er så fuldendt som muligt. Uanset hvilket rum der er tale om, så er det moderne at bo stilfuldt. Når vi får besøg, og når vi besøger andre, så ønsker værten at ens hus bliver beundret. Og når det gælder om indretning, så er det ofte de små detaljer som tæller. Fodlisten er måske ikke det element i hjemmet, vi tænker først, når vi skal indrette vores hjem, men ikke desto mindre så spiller de en stor rolle. Køb fodlister her.

 

Fuldender væggen

Fodlisten er det element som binder gulv og væg sammen, hvilket gør at væggen ikke bare forsvinder ned i gulvet. Man kan få fodlister i en masse forskellige udgaver, hvilket gør det muligt at eje det design som passer til ens hjem. Man kan fx vælge imellem mange forskellige farver, så de kommer til at passe til væggen. Hvis man ønsker en kontrast, kan man vælge en farve modsat af væggen. Fodlister findes desuden i flere forskellige materialer som fx gips, træ og elastisk plast. Hver enkelt af disse materialer passer ind i forskellige hjem og kan fuldende stuen. Men uanset om man ønsker gips, træ eller elastisk plast, så skal materialet være i god kvalitet, ellers kan det hurtigt komme til at se grimt ud.

 

Praktisk funktion

Fodlisten har ikke kun en designmæssig funktion, men den er også praktisk for husholdningen. Med mange moderne fodlister har man muligheden for at gemme sine ledninger indeni. Med ledningerne indeni i fodlisten, slipper man både for at skulle se på de grimme ledninger som ofte ligger og flyder over det hele. Udover at det er praktisk, så er det også af sikkerhedsmæssige årsager, at man kan gemme ledningerne væk i fodlisten. Med ledningerne gemt væk snubler man ikke i ledningerne og vælter lamper på gulvet, og dyr og babyer finder dem ikke og bider i dem.