DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du kunne tænke dig, at din græsplæne var mere velholdt, så har opfindelsen af robotplæneklippere medført, at det aldrig har været nemmere. Denne havemaskine kan i hvert fald være med til at holde længden på din græsplæne pæn.

En mere velholdt plæne

Ønsker du, at din græsplæne bliver mere velholdt at kigge på? En grøn og velplejet græsplæne er en fornøjelse for øjet, men for nogen kan det være udfordrende at holde. Afgrænsningskabel og selve robotplæneklipperen kommer her ind i billedet. Dette smarte kabel hjælper din robotplæneklipper med at forstå, hvor den skal arbejde. Ved nøjagtigt at definere områderne, som din klipper skal dække, kan du få klippet din græsplæne uden besvær.

Sådan undgår du, at den rammer din blomsterbede

Når det kommer til at opnå en smuk have, er det ikke kun selve plænen, der tæller. Selve kanten i græsset er også vigtig, da det giver din have et velplejet udseende. En kanttråd til robotplæneklipper kan være din løsning til en præcis græskant. Denne diskrete tråd sikrer, at din klipper ikke overskrider grænserne og giver dig en skarp og veldefineret kant langs blomsterbede, stier og indkørsler. Afgrænsningskabel fungerer dermed ikke kun som en guide, men det beskytter også din plæne mod uønsket adgang, idet det forhindrer din robotplæneklipper i at komme ind i områder, hvor den ikke skal køre.

Tips til at holde din græsplæne

Afgrænsningskabel og klipperen kommer du langt med, men derudover er der andre gode tips, hvis du ønsker en grøn og velholdt plæne.

  • Netop gødning indeholder gode næringsstoffer, som du kan forkæle din græseplane med, særligt i sommerhalvåret.

  • Et andet godt tip er at holde øje med, om din plæne danner mås. I så fald er det vigtigt at fjerne det.

  • Ved sol flere dage i streg, kan du med fordel give plænen lidt vand.