DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Imens vinteren er over os, så kan du lige så godt spekulere lidt i sommerens næste have indretning, og om der skal ske nogle forbedringer i udseende og funktionalitet. Der er ikke noget der giver mere inspiration, end hvis haven ikke står så skarpt – så kan man nemmere være kritisk og finde ud af de forbedringer som der skal ske med haven. Før vi aner det, så er det også forår igen, og så er det bare med at være klar med alle sine idéer der, så de kan blive ført ud i haven.

Forny din haves look

Mange er begyndt at lave et areal i deres have, hvorpå er blevet dækket med småsten, og derpå bliver der gerne henstillet figurer, springvand, fuglebad, eller hvad man nu lige kan finde på. Arealerene varierer meget fra hus til hus med hvilken form folk lige har lyst til at anvende. Nogen laver det ovalt, andre kvadratisk og så er der dem som har valgt at lave bølgende kanter.

Tag en slapper i haven

Når der skal slappes af til sommer, så vil man helst sidde uden for i det gode vejr, og nyde solen – nu hvor den er her. Du bør derfor overveje at få opsat en bænk eller planke, som du og resten af familien kan anvende, når varmen vælger sig for at træde frem igen. Du kan også trygt vælge at placere din bænk eller planke på det førnævnte småstensareal, og skabe et endnu smukkere udseende til denne. Du kan se her, hvor du netop kan få fat i både bænke og planker, til din have indretning.

Så husk at brug vinteren på at spekulere i, hvordan du kan forbedre haven, til det kommende forår. Der er altid et hav af muligheder og projekter, som man vil i gang med – når man først har fået idéen til dem