DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mens nogle mennesker lever minimalistisk, så er der også mange, som ejer en masse skønne ting. Problemet med at eje meget er, at man jo også skal have plads til det hele. Her kommer der gode råd til, hvordan du udnytter pladsen i dit hjem til opbevaring.

Reoler i lange baner

Et klassisk møbel til opbevaring er reoler. Det smarte ved reoler er, at man kan se hvad der opbevares i dem. Her kan du vise dine bøger, nips, spil og andet frem. Det kan give et flot udtryk i hjemmet, og være med til at sætte et personligt præg på indretningen. Reoler kommer i alle mulige farver og størrelser, så det er altid muligt at finde en, som passer til dine behov og dit hjem.

Lukket opbevaring

Nogen ting er vi glade for, men vi gider ikke at stirre på dem til daglig i reolen. Her er det fedt med skabe og skuffer, så tingene kan gemmes væk. Er man heldig, så kan det også være, at man har en kælder eller et loft, hvor man kan opbevare ting. Her er det dog ofte vigtigt, at man beskytter tingene mod fugt i de kølige rum. Gode, tætte plastbokse kan være et godt sted at starte her. Så er tingene godt beskyttet mod det meste.

Skjult plads

Hvis man virkelig mangler plads, så er møbler med skjult opbevaring vejen frem. Du kan enten have en høj seng, hvor man kan have bedrollers og andre kasser under, eller du kan få den slags, som kan vippes op, så den afslører en helt ekstra rum til opbevaring under madrassen. En del lækre sofaer til stuen er også sovesofaer, og en del af dem har også smart opbevaring til sengetøj til gæsterne, som skal overnatte på sofaen. Det er både ekstra plads, og så er det smart, at dynerne ikke skal hentes i kælderen eller andre steder hver gang, man har overnattende gæster.

Kig op

Mangler du plads til bøger og andre ting i den dur, men er gulvet optaget af møbler? Så kan du få rigtig mange ekstra hyldemeter ved at sætte hylder op under loftet. De kan køre langs en eller flere vægge, og du kan lave dem i et eller flere lag. Det giver utroligt meget ekstra plads, og det ser også sjovt og kreativt ud. Det er helt sikkert en ting, som gæster får øje på.