DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lys er sundt for både krop og sjæl, især hvis det kommer for solen. Hvis solen ikke er fremme, kan elpæren dog også gøre tricket. Det er derfor kun godt for en, hvis man i løbet af dagen omgiver sig med meget sol. Dette er der mange måder at gøre på, men det er klart sundest at gøre det så naturligt som muligt. Hvis man dog ikke har muligheden for at udnytte solen i særlig høj grad, kan man finde masser af elpære som både skåner miljøet og giver lys til ens hjem. Find inspiration her.

Skab et åbent miljø i hjemmet

Når man gerne vil udnytte lyset i sit hjem, så er det vigtigt ikke at have for mange ting som kommer i vejen for lyset og kan skabe skygger. Derfor er det typisk bedst, hvis ens ting står ved væggene. Man kan jo ikke undgå at have ting stående i midten af rummet, men det er bedst, hvis de ting er ret lave. Dette skaber et åbent miljø, hvor lyset nemmere kan fylde hele rummet.

Installér store vinduer

Hvis man gerne vil udnytte sollyset, så skal det selvfølgelig have de bedste mulige muligheder for at komme ind i hjemmet. Derfor hjælper det ikke noget med få og små vinduer. For at få lyset ind, skal man altså montere store og mange vinduer i væggene. Flere steder har vinduer som næsten hele væggen, og så styre de lyset med gardiner. På den måde har man ikke behov for at have noget lys tændt, når solen er fremme.

Fyld hjemmet med lyse nuancer

For at udnytte lyset bedst, skal man skabe det bedst mulige miljø, og det gælder også valget af farver. Hvis rummet er fyldt med mørke farver, bliver lyset kvalt i stedet for spejle sig i de lyser nuancer. Man skal altså helst have masser af lyse nuancer som lyser op, når lyset rammer overfladen.