DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke alle, der har råd til at købe store lejligheder med mange værelser. Specielt ikke hvis man skal bo alene. Derfor er en etværelseslejlighed ofte det man kan finde, når man er ung og vil flytte hjemmefra. Selvom det ikke er det, man har mest lyst til at bo i, kan man stadig gøre det hyggeligt og rart at bo i.

Find en god og pæn etværelses lejlighed

Det er de færreste, som rent faktisk har lyst til at bo i en etværelseslejlighed. Derfor kan man godt sige, man går lidt på kompromis med, hvad man vil. Det gælder specielt, hvis man vil bo inde i de større byer som København, Odense, Frederiksberg eller Amager.

Men når man nu går på kompromis med dette, kan man jo lige så godt finde en ordentlig etværelseslejlighed. Det skal gerne se flot ud, ligge godt, måske endda nyrenoveret og generelt lidt moderne. Så har man allerede en stor fordel, når det kommer til at gøre din lejlighed et rart sted at være.

Der er selvfølgelig masser af muligheder, men specielt én er klart i toppen og det er Blaekhus. Det er nogle nye og flotte lejligheder, som blandt andet ligger i Frederiksberg og Amager. Her kan man nemlig finde nogle fine etværelseslejligheder som ligger godt, ser hyggelige ud og har det hele.

Gør etværelseslejligheden hyggelig

Der er mange måder at gøre en lille lejlighed med blot ét værelse hyggeligt på. For det første er det en fordel at indrette det, så der er god plads. En seng med opbevaring som skuffer eller skabe kan være en klar fordel, da man kan spare noget plads på dette. Så er der mere plads til pynt og hygge. Det at indrette på en smart og rummelig måde, gør en kæmpe forskel.

Dernæst skal man gøre det hyggeligt og hjemligt. Man kan blandt andet have nogle små eller store planter stående. Hvis der nu lige er et tomt hjørne, fordi bordet eller skabet ikke lige passede helt ind, kan man fylde pladsen ud med en fin stor plante i en flot krukke.

Hyggeligt lys som lyskæder, stearinlys og søde lamper giver også god stemning. Desuden skal der altid være lidt farve. Man kan blandt andet have noget farverigt sengetøj samt puder. Man skal hverken have for meget i lejligheden, for så bliver det klemt, men heller ikke for lidt, for så bliver det koldt og kedeligt.