DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan du mærke det? Foråret er her! Det bliver lige så stille mere og mere varmt, og det betyder også, at vi kommer tættere på den tid, hvor man virkelig begynder at bruge haven. I Danmark er det ikke altid varmt. Det er derfor meget naturligt, at man lidt kommer til at ignorere sin have i vinterhalvåret. Det er dog fedest, hvis man har en lækker have, man kan benytte sig af, når det er forår og sommer. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du gør din have klar til foråret.

Få de rigtige redskaber

Det kan være, du er en rigtig gør-det-selv-mand, og du har en masse projekter i haven, som du snart skal have gang i. Det kan være, du er typen, der elsker at bygge – og også er god til det. Der er masser af ting, du kan bygge til haven, hvis du har lidt erfaring med det. Hvis du har børn, så kan du f.eks. bygge en sandkasse. Hvis du elsker tanken om at have din egen køkkenhave, så kan du bygge højbede, hvor du kan plante grøntsager i. Hvis man er rigtig handy, så er der næsten ingen grænser for, hvad man kan udrette i sin have. Hvis du mangler nogle redskaber, som f.eks. en rundsav, så find din nye rundsav her.

Fede møbler til haven

Når man gerne vil bruge sin have til at hænge ud i, så er det klart, at man må have nogle møbler. Det er rart både at have noget, hvor man kan læne sig tilbage og nyde solen, men også at have noget, hvor man kan sidde ved et bord og spise. Det er også meget smart, hvis du husker at tænke over, at der skal være stole nok til, hvis der kommer venner på besøg. Du kan altid supplere dette med en grill.

Få mere grønt i haven

Det kan også være, du skal opgradere din have ved at få noget mere grønt ind i den. Man er trods alt også i haven for at nyde naturen, så den skal der gerne være noget af. Du kan altid vælge at plante flere træer, buske og blomster, så du får en have, der virkelig stråler. Det gør også noget godt for biodiversiteten, da man giver bier og andre insekter mulighed for at få nye hjem. Det er i hvert fald lige noget, du kan overveje.