DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vores garage er sjældent et sted, hvor vi gøres mange overvejelser i forbindelse med boligindretning. Alt for ofte bliver det blot en del af vores bolig, hvor vi placerer vores bil og gamle julepynt, når vi ikke har brug for det.

Men din garage kan med lidt kærlighed og opmærksomhed blive til en spændende del af dine bolig. Læs med i denne artikel for at se hvilke muligheder du har for at gøre din garage til en mere spændende del af din bolig.

Lad være med at fylde den med gammelt skrammel

Vores garage bliver alt for tit et sted i vores bolig, hvor vi lægger al vores gamle ragelse. Hvis du bruger din garage som en værre losseplads, så er det ikke så underligt, at det ikke er en særlig spændende del af dine bolig.

Alle disse gamle ting, som du egentlig ikke har lyst til at eje alligevel, bør du smide ud. Du bør ikke gemme dem ude i garagen og håbe på, at du en skønne dag (om fem år) muligvis kunne få brug for det. Giv det til genbrug hvis det stadig kan benyttes. Og hvis det virkelig er gammelt skrald, så bør du smide det ud.

Hvis din garage lige nu er fyldt med en masse gammelt ragelse – eller du egentlig ikke ved hvad der er derude – så er det på tide at lave en lille forårsrengøring. Gennemgå alle tingene ude i din garage og spørg dig selv ved hver enkelt ting, hvorvidt du egentlig har brug for det i dit liv.

Sæt dit eget præg på garagen

Din garage er ikke ligefrem bygget fra bygmesteren side til at være en særlig spændende del af din bolig. Men det kan du lave om på ved, for eksempel, at bygge din egen carport.

Når du bygger din egen carport, sætter du dit eget præg på garagen og gør den til en del af resten af din bolig. Så byg din egen carport, hvis du har lyst, så den ikke længere virker som et kedeligt opbevaringslager ved siden af dit hjem.

Brug din garage til andre formål

Har du en lidt større garage? Så kan det være, at du skal overveje at bruge din garage til andre formål end simpel opbevaring af din bil. Hvis du har pladsen til det, kan din garage for eksempel blive til et godt arbejdsområde. Det kan være et sted hvor du kan opbevare alt dit værktøj og måske går ud af og til for at reparere dine ting, når de går i stykker i hjemmet. Hvis du er interesseret i musik, kan det eventuelt også blive til et sted, hvor du kan øve dig på din nye guitar, trommer eller violin. På den måde skal resten af familien ikke lægge ører til dine forsøg på dit nye musikinstrument og du kan få lov til at udfolde dig musikalsk.