DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et gardin kan være løsningen, hvis dit soveværelse, din stue eller køkkenet trænger til et friskt pust. Det kan også være, at du er flyttet og derfor trænger til lidt inspiration til, hvordan du skal indrette dit nye hjem, så det bliver indbydende og hyggeligt.

Her kan gardinet være den oplagte løsning. De kan være med til at fuldende rummets stemning, og derfor er det en god idé at investere i ordentlige gardiner — for mange ender nemlig med at vælge den letteste løsning, når det kommer til valg af gardiner.

Det er ærgerligt, for med de rigtige gardiner kan du give rummet en hyggelig atmosfære. Det modsatte gør sig gældende, hvis du vælger de forkerte gardiner. Her får du et par gode råd til, hvordan du vælger den rigtige gardintype.

 

Vælg de rigtige gardiner
Når du skal vælge nye gardiner til dit hjem, er det vigtigt, at de passer til det rum, de er placeret i. De skal matche dine ønsker om design, udtryk og lysindfald.

Men der findes mange forskellige gardintyper, og det kan være svært at vurdere, hvilke der er det rette valg. Kender du de mest populære typer, så har du lettere ved at træffe et valg.

Du finder et stort udvalg af forskellige gardiner her.

 

Disse gardintyper er de mest populære

Lamelgardiner: Med et lamelgardin har du selv mulighed for at bestemme, hvor meget dagslys du vil lukke ind i det rum, de hænger i. De kan trækkes fra, lukkes og drejes, og derfor egner de sig særligt i stuen eller på soveværelset, fordi du netop kan styre lysindfaldet efter behov.

Rullegardiner: Rullegardinet er også et oplagt valg til soveværelset. De er lette at rulle op og ned, og de kan fås i mørklægningsmateriale, som er praktisk, når du skal sove.

Plisségardiner: Et gardin med små folder, som er lette at rulle op og ned. Det passer især i køkkenet eller badeværelset, og på mange måder fungerer det som persienner. Gardinet er klassisk og tidsløst — og så har du mange muligheder for at få det skræddersyet til lige præcis dit vindue. Du kan placere det, hvor du vil i vinduet, og det betyder, at du kan regulere lysindfaldet.