DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du købt ny bolig, eller ønsker du bare at rykke rundt på møblerne i spisestuen? Lige meget hvad er det en god idé at sætte sig ind i, hvilke møbler man ønsker, og hvordan man ønsker de skal stå, inden man giver sig i kast med det helt store flyttecirkus. Det kan være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvilke møbler man ønsker sig. Skal det være et plankebord eller et rundt bord? Og hvilke spisestole passer til bordet og rummet på samme tid? Du kan finde et bredt udvalg af spisebordsstole til rimelige priser her. Du kan også finde masser af bud på resten af dine manglende møbler på nettet.

Rummet og pynten

Når du skal til at indrette din spisestue, er det vigtigt, at der er masser af plads. Dette gælder både rundt om bordet, men også generelt rundt i rummet. Der er ikke noget værre end at sidde klistret op ad hinanden som sild i en tønde. Tag højde for formen af rummet, og ud fra dette kan du vælge den form på spisebordet, som passer bedst ind. For at gøre rummet hyggeligt kan du placere lysestager og andet pynt rundt omkring i stuen. Du skal dog passe på med at sætte for mange ting på spisebordet, da det i sidste ende bare er irriterende, hvis du hele tiden skal rykke rundt på pynten. Du skal heller aldrig stille noget pynt på bordet, som er hovedhøjde eller over. Dette vil være forstyrrende for øjet, da det vil stå i vejen, for at du kan se alles ansigter.

Møblerne

Når du har valgt det bord, du synes passer bedst til rummet og opfylder dine ønsker, er det tid til at vælge spisebordsstolene. Du skal ved køb af stolene tænke over, om de passer til bordet. Er de gode i højden? Fylder de for meget? Passer de udseendesmæssigt?