DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trænger der til at komme nye døre i huset, og ved du ikke hvilke døre du kunne tænke dig? Det er ikke sikkert det er de udvendige døre, der trænger til et skift. Du ved ikke helt hvordan de nye døre skal se ud, eller hvem der skal skifte dem, for måske vender dine hænder forkert. Det er nemlig ikke en god ide selv at skifte dem, det er nemt nok, men det er bedst at få en ekspert til det, for måske skal dørkarmen også skiftes.

Isolerede døre

Du kan få isolerede døre, det er en god ide især hvis nogle af rummene er kolde, eller hvis du har et rum som bliver brugt til instrumenter eller lign. Isolerede døre er både gode til at holde varme/kulde inde, men også til støj, og ikke mindst brandsikre døre. Det er en god løsning til de fleste som har meget støj, eller et rum som fungerer som madopbevaring eller lign. En god ide er at find indvendige døre, og prøv dig frem med hvad der er bedst for dig/jer.

Trædøre

Trædøre er nogle af de døre der er mest udbredt i danske hjem, og ikke mindst i udlandet også. Ikke kun pga. den billige producent, men også fordi de er enkle og ser godt ud. Trædøre kan både fås i almindeligt look, men også hvor det er spånplader, og hvor der så er en blankoverflade i farve som der ønskes.

Glasdøre

Glasdøre er også en mulighed når det gælder indvendige døre, dog er de skrøbelige, og kræver vinduespudsning, ligesom vinduerne kræver. Så hvis du/I har små børn eller kæledyr er det ikke det smarteste, i og med I skal pudse døren flere gange, og det ikke kan holde til at der bliver kastet diverse ting på døren.