DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona har ændret vores verden, og ikke mindst har den ændret på den måde vi lever på. Vi er endnu i det spæde forår, og det er svært at spå om hvordan verden ser ud om få måneder. Om vi igen må samles lidt flere mennesker og holde fester, står derfor også hen i det uvisse. Der er dog meget der tyder på, at vi gå lysere tider i møde, hvad dette angår.

Påsken og april er lige rundt om hjørnet. Smittetallene ser gode ud, og vaccinationerne er i fuld gang rundt om i verden. Nogen af dem der går rundt med lidt bange anelser er børn i konfirmationsalderen, for kan de få lov til at holde fest som de nok har glædet sig til i mange år. Lige nu er der uvist, men omvendt så er der meget der tyder på det. Vi er i hvert fald mange der krydser fingre for det.

Hold den i haven

En ting der i hvert fald nok er helt sikkert, er at det også i denne sommer vil være en god ide at være så meget udendørs som muligt. Hvis man skal holde konfirmation i 2021 er det derfor nok rigtig klogt at planlægge ud fra, at den skal holdes udendørs. Hvis man gør dette, er der en større sandsynlighed for at det bliver muligt. Den danske sommer, forsommer eller hvornår det nu bliver, er lunefuld, så telte kan være en god ide.

Du kan sagtens få den helt perfekte fest, hvis du holder den udenfor, måske især hvis du holder den udenfor. Du kan finde pynt til konfirmationer her, hvor du også kan hente inspiration til hvad der skal til for at holde den fest, som dit barn, der træder ind i de voksnes rækker har fortjent på den store dag.