DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står overfor en større maleropgaver, er du nok allerede begynd at kigge efter maling på tilbud, da det langt fra er en billig omgang at skulle male, alt efter omfanget naturligvis. At skulle male et helt hus, om det så er udvendigt eller indvendigt løber hurtigt op i mange tusinde kroner, da der skal mange liter maling til. Typisk siger man, at 10 liter svarer til omkring 70 m2, og så kan du selv regne ud, hvor meget der skal til, hvis det er et helt hus.

Det kan derfor være fristende at købe billigt maling, hvis man støder på et rigtig godt tilbud, og det kan da også være svært at forstå, hvorfor der skal være så stor forskel på 5 eller 10 liter maling, som det er tilfældet. Lad det dog være sagt med det samme, at maling er ikke bare maling, og der ER faktisk stor forskel på det.

Undgå at male unødvendigt mange gange

Skal du male meget, og har du planer om at skulle gøre det selv, er du givetvis ikke specielt interesseret i, at skulle male det flere gange end højst nødvendigt. Første gang man maler det, går det ofte som en leg, men når det skal have andet lag, begynder det at blive lidt mere trælst, og skal det så have en tredje gang, kan det hurtigt komme til at virke uoverskueligt.

Dette er en af de ting, man kan undgå, hvis man vælger god mening, der er har en effektiv dækning, hvilket betyder at det samme sted ikke skal males så mange gange. Der findes mange gode mærker – og generelt er det en rigtig god ide at gå efter dem du rent faktisk har hørt om.

Heldigvis er markedet for maling præget af konkurrence, og der er mange forhandlere, hvilket betyder, at du kan spare mange penge, hvis du kigger dig lidt om.

Som sagt er det dog vigtigt, at du ikke kun går efter den laveste pris, men også bruger din sunde fornuft og vælger producenter du kender, og tjek eventuelt tests af dem, inden du vælger. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge.