DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du og sparer op, så du kan forkæle dig selv lidt? Så ved du nok også, hvor irriterende det kan være, hvis du pludselig står med en uforudset regning, som du bliver nødt til at hive penge ud af opsparingskontoen for at betale. Derfor er det altid en god idé at investere i forebyggelse af disse uforudsete udgifter. Ét af de produkter, der kan være til stor hjælp, er den selvrensende vandlås.

Investér i en selvrensende vandlås

Mange traditionelle gulvafløb bliver nemlig indimellem stoppet til af hår og sæberester, og det kan være besværligt at få det fikset. Heldigvis findes der en nem og enkel løsning på dette problem, så du hverken behøver at hyre en professionel eller bøvle med det tilstoppede afløb selv. Alt du skal gøre for at undgå dette problem er at købe en selvrensende vandlås. Den selvrensende vandlås kan købes på greendrains.eu/da/, hvor du også kan læse meget mere om, hvordan det smarte nye design kan gøre dit liv lidt nemmere.

Slå to fluer med ét smæk

Udover at traditionelle gulvafløb kan have en uheldig tendens til at blive tilstoppet, er der også andre problemer associeret med at have den slags installeret i dit hus. Mange afløb lukker nemlig ikke af for skadelige gasser og ulækre skadedyr, og derfor er de ikke ideelle for dit helbred og indeklimaet i dit hjem. Med en membran-lugtlukke undgår du dette problem, da der blot åbnes for vand den ene vej, mens der er lukket af for bl.a. drænfluer og radon den anden vej. Lægger man det faktum, at priserne for denne slags lugtlukker er ganske rimelige, og at installationen ikke kræver nogen som helst professionel hjælp, oveni, så bliver det altså hurtigt meget svært at finde en god grund til ikke at investere i en selvrensende vandlås så hurtigt som muligt.