DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret er i fuld flor og lige straks begynder de lyse nætter, og for at sommeren bliver perfekt. Så har vi et tip til, hvordan du øget livet omkring både hus og have. Tag springet, og invester i en pool til haven.

Forestil dig, at du står i haven og griller, mens børnene plasker og leger i jeres nye swimmingpool. Det lyder ikke dumt, vel? Måske ligger drømmen lige forude, for det er i dag ikke svært, at få etableret pool i haven.

Behøver ikke være dyrt

Særligt i 60’erne og 70’erne var swimmingpools populære i de danske hjem, og rundt omkring i villahaver finder man mange ældre nedmurede eller ligefrem opfyldte pools. Og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det kan være omkostningstungt at etablere en nedgravet pool.

I dag er swimmingpools noget man samler, fylder, bruger og pakker væk igen. Det har flere fordele, end det har ulemper, og så kan haven også bruges til andet end bare at være opbevaringsplads for en swimmingpool.

Måske et badebassin er nok?

Det handler om at kortlægge sit behov, inden man kaster sig ud i den forholdsvis store investering, der ligger i en swimmingpool. Måske er et mindre badebassin nok til dine behov, og måske kan du nøjes med en oppustelig.

Kigger man på udvalget hos et mærke som Intex, som i mange år har sikret vandplaskeri i danske haver, har de to forskellige model-typer at tilbyde. Der er den klassiske oppustelige model, og så er der skal-modellen, hvor man selv samler skallen og bygger op omkring denne.

Forberedelse er vigtigt

Internettet er fyldt med billige swimmingpools til din have, men lad endelig vær med at tage den første og den billigste løsning. Mange af de billige swimmingpools er meget dyre i drift, og når man indregner udgifter til at vedligeholde, samt udskiftning af vand, så kan det blive en forholdsvis dyr fornøjelse.

Sørg derfor for at indkøbe en swimmingpool med god pumpe, som er lavet i ordentlige materialer.