DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at vi snart skal til at være meget mere ude i vores haver. Her er en række ting, som vi mener er gode investeringer til haven i år.

Smart Flex have slange

Hvis du har en have, der skal vandes så kender du uden tvivl godt det med at din haveslange lige præcis ikke kan nå, og er besværlig at rulle sammen og der kommer knuder og den ruller sammen, så vandet bliver holdt tilbage. En smart flex haveslange som denne, og som du kan se i videoen her, sikrer at du slipper for dette besvær.

Mælkebøttejern

En anden små-genial opfindelse er mælkbøttejernet. De fleste af os med haver har nok oplevet lige pludselig har have hundredvis af mælkebøtter i haven. De fleste af os er nok også for dovne til at pille dem op. Det er tidskrævende og det er hårdt arbejde, da rødderne tit sidder ret dybt og man skal bruge mange kræfter på at hive dem op.

Mælkebøttejernet virker ved at aggregatet graver dybt ned i jorden og derfor og tager roden med, alt sammen uden at du skal bruge nævneværdige kræfter på at gøre dette.