DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender det helt sikkert; du har været i gang med at bygge et eller andet af træ, men står tilbage med lidt flere rester, end du måske havde regnet med, så hvad skal du nu finde på at bruge resterne til? Her giver vi dig sjove og skæve idéer til, hvad du kan bruge dine trærester til. Bliv klogere og få inspiration her i artiklen.

Byg en bænk

Hvis du har forholdsvis meget træ tilbage, så kan du kaste dig ud i møbeldesign. Et af de oplagte møbler, som er forholdsvis lige til i konstruktionen, er en bænk. En bænk kan du lave på mange forskellige måder, af mange forskellige slags træ, og i mange forskellige størrelser. Det er altså kun fantasien, der sætter grænserne.

Byg vinreoler i træ

Flere og flere mennesker samler på vin, så hvorfor ikke udfordre dig selv ved at bygge nogle vinreoler i træ? Designet og konstruktionen er helt op til dig, ligesom den kan laves i alverdens størrelser. Måske du vil bygge en vinreol, der kan stå på gulvet, eller måske du er mere til et vinskab, som kan hænge på væggen? Dette og størrelsen afhænger naturligvis også af din mængde af trærester.

Byg rustikke trækasser til opbevaring

Med trærester kan du bygge noget ganske funktionelt, så hvorfor ikke bygge noget ekstra opbevaring til huset eller garagen? Med trærester kan du nemt og enkelt fremstille nogle fine kasser og bokse, som du kan bruge til opbevaring alverdens steder. Har du noget fint, lyst træ tilbage kan du nemt skabe et elegant look, mens du med mørkere og grovere træ kan skabe nogle rustikke kasser, som vil passe til det rustikke hjem eller til garagen og skuret.

Byg trælegetøj til de små

Hvis du vil udfordre dine kreative evner og ikke mindst din finish og teknik, så kan du kaste dig ud i at bygge trælegetøj til børnene. Måske du vil lave små, fine figurer, eller måske du vil udfordre dig selv endnu mere ved at bygge en trævogn eller en lille trædukkevogn? Der er mange muligheder, det vigtigste er dog, at du får slebet træet godt af, så der ingen splinter er.

Byg en knagerække

En anden idé kan være at bygge en knagerække. Måske du vil lave en helt enkelt en, eller måske du hellere vil lave en kompliceret model med hattehylde og bøjler til?