DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os får fra tid til anden lyst til at lave lidt om i indretningen. Problemet er bare, at det ofte kan blive en dyr fornøjelse, hvis det hele skal købes fra nyt. Her kommer et par tips til, hvordan du nemt og billigt kan forny hjemmet.

Gør-det-selv-projekter

Når du gerne vil forny hjemmet med noget lækkert interiør, men måske ikke synes, at pengepungen rækker til det vilde, er der naturligvis et alternativ. Hvis du har mod på det, kan du for eksempel kaste dig ud i et gør-det-selv-projekt. Du behøver langt fra at være ferm med dine hænder, og du skal blot starte ud i det små, så du er sikker på succes. Du kan for eksempel købe noget lækkert stof og sy nogle nye puder til sofaen. Klik her for at se et stort udvalg. Det kan også være, at du holder af at male, og så vil det være oplagt at kaste sig ud i sådan et projekt. Med tiden kan du med fordel kaste dig ud i større projekter såsom at lave dit eget plankebord.

Besøg genbrugsbutikker og find guld

En anden mulighed er, at du med fordel kan besøge forskellige genbrugsbutikker. De ligger rundt omkring i landet, og du kan indimellem være heldig at finde noget godt. Fordelen er, at du kan være heldig at finde noget, som alle andre ikke har i deres hjem, og det er for det meste til en rigtig fornuftig pris. Måske finder du et møbel, som blot trænger til en kærlig hånd. Du kan hurtigt shine den op ved at slibe det ned og give den en omgang maling.

Ryk rundt i hjemmet

Nogle gange behøver du ikke at købe nye ting, selvom du ønsker at se en forandring i hjemmet. Du vil faktisk blive overrasket over, hvor stor en forskel det er, hvis du blot rykker lidt om. Du kan for eksempel starte med stuen, hvor du flytter sofaen og fjernsynet.