DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En bolighandel har mange aspekter, og som boligkøber kan det være svært at overskue dem alle, navnlig hvis det er første gang, du skal investere i fast ejendom – eller hvis du vil flytte til København og intet aner om boligmarkedet i hovedstaden. Heldigvis er det nemt at få hjælp til bolighandlen med professionel køberrådgivning

Din sparringspartner i handlen

En ejendomsmægler er sælgers repræsentant og varetager alene sælgers interesser, men som køber har du ikke har nogen professionel sparringspartner, som kun er der for dig – med mindre du selv opsøger en køberrådgiver. Og netop den professionelle rådgivning er vigtig, hvis du ikke kender det område du vil flytte til, ikke er bekendt med, hvordan bolighandel foregår – eller hvis du af den eller den anden grund er lidt usikker på den ejendom, du har kig på. Det kan fx være, hvis der er særregler eller servitutter tilknyttet ejendommen, og du er i tvivl om, hvilken betydning det har her og nu og på længere sigt.

Rådgivning fra A til Z

Din personlige køberrådgiver kan hjælpe dig med at forstå det, der står med småt – og med alt det andet. Køberrådgivning kan sammensættes på mange måder, men omhandler typisk:

  • En uforpligtende, indledende snak om din bolighandel
  • En købsvurdering
  • Besigtigelse af ejendommen
  • Hjælp til prisforhandlinger – hvor et afslag meget ofte hentes hjem
  • Gennemgang af juridiske dokumenter
  • Endelig udfærdigelse af skøde og refusionsopgørelse

Penge at hente på bolighandlen

Med den rette køberrådgivning kan du i langt de fleste tilfælde spare mange penge på din bolighandel. Dels får du en realistisk købsvurdering, du kan bruge i forhandlingen. Dels bliver du gjort opmærksom på, hvis der er dele ved huset, grunden eller slagsbetingelserne, der ikke er til din fordel – og du kan kræve dem ændret, afstå fra at købe eller bede om afslag.