DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag bruger vi mange af døgnets timer på at sidde ned. Vi bruger meget tid på arbejdet og derfor bruger vi også ofte meget tid foran computeren ved skrivebordet. Dette gør sig også gældende, hvis du har et kontor derhjemme og arbejder hjemmefra. Det er vigtigt at have de rigtige møbler til kontoret, for at sikre, at du sidder godt og har maksimal komfort, og ikke ødelægger din krop på længere sigt.

Vælg det rigtige skrivebord

Noget af det vigtigste til dit hjemmekontor er et godt skrivebord. Her kommer du til at tilbringe meget tid, og derfor er det vigtigt at investere i et skrivebord, der passer til dine personlige behov. Hvis du kun bruger hjemmekontoret 2-3 timer dagligt, kan du godt nøjes med at købe et traditionelt skrivebord, som altid er i samme højde. Hvis du derimod bruger hjemmekontoret i alle arbejdsugens 37 timer, er det nødvendigt med et smart hæve sænkebord. Med et hæve sænkebord har du mulighed for at udføre arbejdet både siddende og stående. Hvis du sørger for at skifte jævnligt imellem disse to positioner, sikrer du at holde kroppen i gang i løbet af arbejdsdagen, og du er sikret et bedre blodomløb og en mindre stiv krop.

Vælg den rigtige kontorstol

Når du skal vælge den rigtige kontorstol til hjemmekontoret er det igen vigtigt at kigge på, hvilke behov du har. Hvis du har problemer med ryggen, er det vigtigt at finde en kontorstol som er god for ryggen, som eksempelvis en ortopædisk kontorstol. Hvis du skal sidde i stolen mange timer dagligt, er det vigtigt at komforten er i top. Hvis dette er tilfældet, er det en fordel at kigge efter en ergonomisk kontorstol, som sikrer din krop mest mulig komfort i et flot design. Hvis du har et job med meget stående arbejde, kan du med fordel investere i en ståstol eller balancestol. En ståstol kan hjælpe med at aflaste dine ben og fødder, hvis du står meget op. Den kan også sikre dig en mere aktiv siddeposition, hvis du har et meget stillesiddende job.