DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal til at renovere et eller flere steder i hjemmet? Lige meget om det er køkkenet, badeværelset, stuen, eller hele huset –  så kan du heller ikke slippe for at skulle finde plads til de møbler og diverse inventar som skal sættes et andet sted i en midlertidig periode. Det er en midlertidig periode, som kan ende med at være ret frustrerende, hvis du ikke opbevare dit inventar korrekt.

Mange ville bare finde plads til deres inventar i deres garage, eller finde sig i at det står irriterende i ens hjem. Men i stedet for at ødelægge dit inventar ved at stille det i en kold og fugtig garage, eller blive irriteret på det i dagligdagen – så brug heller lidt penge på at opbevare dit inventar på et lagerhotel. Du er meget bedre dækket ind, og undgår skader på dit inventar, hvis du anvender et lagerhotel så som Nettolager f.eks.

Du kan her leje dig ind på depotrum, i mange forskellige størrelser, og dermed finde et depotrum, uanset om det er relativt få ting, eller om det er inventar fra et helt rum.

Den helt store fordel på et lagerhotel er at, depotrummene gerne er opvarmet til stuetemperatur, hvilket vil sikre dig, at du ikke skal bekymre dig om evt. skader osv. på dit opbevarede inventar, da det hverken står koldt eller fugtigt i et depotrum. De fleste lagerhoteller har også overvågning på hvert depotrum. Du er derfor sikker på at dine ting står trygt og sikkert, og under opsyn.

Så står du og er i gang med den helt store renovering? Så undersøg og find dit nærmeste lagerhotel, og find dig en passende størrelse depotrum, som passer til dit behov. Så kan du få opbevaret dit inventar trygt og sikker, uden at det bliver skadet og ødelagt af fugt.